Over Pol Mode

Pol Mode staat bekend om haar variatie aan moderne en stijlvolle mode voor alle vrouwen die er graag representatief en modebewust uit willen zien. Wie onze damesmodezaak voor het eerst binnenloopt, wordt verrast door de grootte van de winkel, gevuld met een gevarieerd aanbod in allerlei stijlen. Hier slaagt iedere vrouw die van mode houdt voor zowel een trendy vrijetijdsoutfit als voor een meer klassieke of feestelijk combinatie. Vanaf maat 36 tot en met 52 hebben wij volop keus. Ons enthousiaste team helpt u graag bij het vinden van de juiste outfit en neemt hier ruim de tijd voor.
&nbsp
Ook de variatie aan merken (o.a. Tramontana, Another Woman, Poools, soya, Zerres, Angels Fransa en Roberto Sarto) zorgt ervoor dat vrouwen van elke leeftijd bij Pol Mode het mooist tot hun recht komen. U vindt bij ons bovendien veel leuke, betaalbare accessoires zoals shawls, sieraden en riemen zodat u met een complete outfit naar huis kunt gaan. Heerlijk toch!
&nbsp
Vindt u het moeilijk kiezen? Neem de tijd en geniet van een vers gezet kopje koffie met iets lekkers. Bekijk ondertussen rustig uw keuze of laat u adviseren door ons ervaren verkoopteam. Wij zorgen er graag voor dat u blij en tevreden met uw aankoop naar huis gaat!

© Copyright - Pol Mode 2021