Roberto Sarto

Roberto Sarto is een Nederlands merk en maakt deel uit van Sarto Fashion. Het bedrijf bestaat al sinds 1947. Roberto Sarto heeft zich altijd al gespecialiseerd in de betere dameskleding. De collecties van Roberto Sarto werden oorspronkelijk alleen in Italië geproduceerd, maar dat is met de tijd ook naar verschillende landen daarbuiten verplaatst.

De juiste balans tussen kwaliteit, prijs, pasvorm en trend vormt de basis van de collecties. De collecties van Robeto Sarto bestaan uit comfortabele en stijlvolle damesmode, met een sportieve vrouwelijke uitstraling. Er wordt gebruik gemaakt van kwaliteitsmaterialen die zorgvuldig worden gekozen. Elk seizoen is de totale collectie opgebouwd in kleur thema’s. Hierin vind je de actuele modetrends. Door dat de kledingstukken te combineren zijn, kun jij je helemaal uitleven in de collecties.

Anotherwoman

Anotherwoman maakt deel uit van Sarto Fashion. Bij elk thema heb je leuke opvallende items, maar ook perfect passende basics en accessoires. Omdat er een brede keuze is aan kledingstukken kun je erg veel combineren. Zo kun je voor elke gelegenheid een leuk en mooi outfit samenstellen. De collecties van Anotherwoman zijn gebaseerd op brei, tricot en sweat. Door de comfortabele materialen en mooie stiksels creëer jij een eigen stijlvolle look.

Angels

Angels Jeanswear is een Duits broekenmerk. Sinds jaren hebben ze groot succes in het maken van broeken. De broeken zijn van Italiaanse kwaliteit. De broeken hebben een perfecte pasvorm doordat de ze een iets hogere tailleband hebben. Hierdoor sluiten ze mooi aan op het vrouwelijke silhouet.

Tramontana

Tramontana maakt al sinds 1983 fantastische collecties op gebied van fashion en lifestyle. De complete looks kleden je van top tot teen aan en zijn in allerlei verschillende manieren te combineren. Zo heb je voor iedere gelegenheid een mooie look. In de collecties van Tramontana zie je steeds weer leuke details en prints terugkomen. Dit zorgt ervoor dat jij in elk kledingstuk je zelfverzekerd en aantrekkelijk mag voelen. Het doel van Tramontana is jou te laten stralen en goed te laten voelen.

De collecties zijn te verkrijgen in de maten van 34 t/m 46 of XS t/m XXXL. Omdat Tramontana gebruik maakt van kwaliteitsmaterialen en een perfect design, passen de kledingstukken zich aan het vrouwelijke silhouet aan en geven je een aantrekkelijk gevoel.
Door een team van professionals wordt steeds opnieuw aan acht totaal verschillende collecties gewerkt. Deze worden steeds weer aangevuld met nieuwe items. De combinaties en mogelijkheden zijn ontelbaar!

Soya Concept

Soyaconcept is een Deens modemerk met kleding van hoogwaardige kwaliteit. In de collecties zie je het gevoel voor detail terugkomen. In de kledingstukken worden de beste kwaliteitsmaterialen gebruikt maar ondanks dat hangt er een super prijsje aan. Dit biedt elke vrouw de mogelijkheid om er geweldig uit te zien zonder een fortuin uit te geven. Elke maand brengt Soyaconcept nieuwe items op de markt. Er zijn dus voldoende mogelijkheden om te combineren en steeds weer verrassend voor de dag te komen.
De collecties zijn te verkrijgen in de maten van 36 t/m 46.

Zerres

Zerres is een modemerk dat sinds 1919 al gespecialiseerd is in broeken. Goede kwaliteit, perfecte pasvorm en een goede prijs-kwaliteitsverhouding zijn de basis voor Zerres. Het modemerk is perfect voor vrouwen die zelfbewust in het leven staan en een modieuze uitstraling willen overbrengen. Je vindt bij Zerres een breed assortiment aan broeken met verschillende pasvormen.

Poools

Poools maakt deel uit van Sarto Fashion. Het modemerk staat voor vrouwelijk en stoer. Poools wordt gedragen door zelfverzekerde en eigenzinnige vrouwen van alle leeftijden. De mix wordt vertaald naar design, draagcomfort, kwaliteit en pasvorm. Dit zien we terug in de kleding doordat er aandacht is voor het detail, de comfortabele materialen, een goede prijs-kwaliteitverhouding en een pasvorm die perfect aansluit bij de wensen van vrouw.

© Copyright - Pol Mode 2021